Normaal gesproken is voor het raadplegen van de informatie die geborgd is in Dynamics 365 een licentie vereist. Met het gebruik van Microsoft PowerApps is dit niet altijd meer nodig. Door het gebruik van Microsoft PowerApps kunnen al jouw collega’s makkelijk en snel via telefoon, tablet of via de browser bij belangrijke informatie. En dit alleen met een Office 365 licentie! Klinkt handig toch? 

Licentie voor elke medewerker overbodig!

Met het gebruik van de PowerApps is het kopen van talloze Dynamics 365 licenties verleden tijd. Dit scheelt natuurlijk enorm in de kosten. Het enige wat nodig is, is Microsoft PowerApps, wat vaak al onderdeel is van je Office 365 abonnement.
Als de medewerkers beschikken over de PowerApps kunnen ze alle informatie krijgen van bijvoorbeeld Dynamics 365, en dit zónder additionele licentie! Uiteraard is het ook te koppelen aan andere Microsoft platformen, zoals SharePoint.

Voorbeeld van een toepassing

Onze collega Stacey Mathey heeft voor een klant gebruik gemaakt van Microsoft PowerApps. In deze case worden er klantgegevens uit Dynamics 365 weergegeven in Microsoft PowerApps. Via deze PowerApp kan elke medewerker nu bij de gegevens van Dynamics 365. De medewerkers hebben hier toegang tot via telefoon, tablet of gewoon via de browser. Daarnaast sluit het volledig aan op de huisstijl van de klant. 
Medewerkers die even snel een telefoonnummer nodig hebben van een bedrijf of contactpersoon, kunnen deze via de PowerApp snel en eenvoudig opzoeken. Mail adres nodig? Ook deze zijn te vinden in de PowerApp!

Ontwerp en gebruik

Het ontwerp van de PowerApps kan volledig naar de huisstijl van het bedrijf worden ingericht. Daarnaast is het gebruik simpel, er is geen technische kennis nodig en het is voor elke medewerker makkelijk in gebruik. 
Zodra er iets aan wordt aangepast in Dynamics 365, is de wijziging meteen zichtbaar in de PowerApp. En het maken van een Microsoft PowerApps app? Dat is zo gebeurd!  
En de kosten? Die blijven laag. Voor PowerApps is namelijk geen ontwikkelaar nodig, en is daarom goedkoop om te laten ontwikkelen. 

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!