Heb jij een salesteam binnen jouw bedrijf? Maar zit de sales verspreid? Dit maakt samenwerken lastiger dan nodig is! Door te gaan werken met Microsoft Teams wordt samenwerken makkelijker door één omgeving met alle informatie.

Microsoft Teams

Microsoft Teams is een communicatieplatform die het mogelijk maakt om videovergaderingen, bestandsopslag en applicatie-integratie te combineren. Microsoft Teams is gebaseerd op Office 365 en kan gecombineerd worden met Dynamics 365.

Eén digitale omgeving voor het hele salesteam

Met Microsoft Teams kan er één omgeving worden gemaakt voor het salesteam. Door te werken met slechts één omgeving heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde informatie. Iedereen maakt gebruik van dezelfde omgeving. Of je nu fysiek of digitaal in de vergadering zit, we hebben het over hetzelfde. Dit maakt online en fysieke vergaderingen mogelijk.

Microsoft Teams integreren met Dynamics 365

Werken in Microsoft Teams of Dynamics 365 afzonderlijk biedt al veel overzicht. Het wordt echter nog overzichtelijker wanneer er integratie plaatsvindt tussen deze twee software. De integratie tussen deze twee software zorgt voor snelle toegang vanuit één punt, namelijk via Microsoft Teams.

Microsoft Teams als verbindende factor

Door de integratie met Dynamics 365 worden bijvoorbeeld leads, opportunities en de forecast zichtbaar  in Microsoft Teams. Je krijgt hiermee inzicht op alle openstaande acties uit Dynamics 365 en deze kunnen gezamenlijk besproken worden. Naast de inzichten uit Dynamics 365 is er bijvoorbeeld ook de mogelijkheid voor centrale opslag van documenten, een OneNote en planner.

Voorbeeld van toepassing

Stel er komt een situatie voor waarin er een overleg moet plaatsvinden met het salesteam. Net op deze dag is het gehele salesteam niet aanwezig (gebeurd vast vaker?). Er zijn er bijvoorbeeld 2 op kantoor, er zitten twee thuis een één is aan het werk op een andere locatie. Met Microsoft Teams is het mogelijk om allemaal deel te nemen aan dit overleg. Door samen te werken in dezelfde omgeving, beschik je over dezelfde actuele sales informatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Wil je dat wij je op weg helpen?

Aarzel niet en neem contact op!

Neem contact op!