Project omschrijving

Mavention

Mavention ondersteunt organisaties bij veiliger, slimmer en efficiënter digitaal samen te werken met behulp van Microsoft technologie. Mavention werkt voornamelijk met Office 365 en het Azure platform.
BlockX heeft voor Mavention Dynamics 365 for Sales geïmplementeerd. Dit biedt Mavention de mogelijkheid om klantinformatie centraal bij te houden in een CRM systeem. 

”Wij zagen graag verandering binnen Mavention”

Kasia Razniak, Mavention

Kasia Razniak: ”Binnen Mavention vonden we het moeilijk om vooruit te kijken. Hoe staan we er nou voor met de verkoopkansen? Waar moeten onze sales mensen zich de komende tijd op gaan focussen? Daarnaast hadden we moeite met het bijhouden van (nieuwe) relaties. We konden niet zien of personen al vaker informatie hadden opgezocht of al eerder contact op hadden genomen, dit werkte natuurlijk niet handig. Ook werkten we binnen Mavention nog met Excel sheets, de kans dat hier iets in verwijderd of gewijzigd wordt is groot. Hier zagen we graag verandering in! Om deze redenen hebben we BlockX ingeschakeld!”  

Kasia Razniak Mavention

''Alle problemen die we hadden zijn opgelost met 1 centrale plek!''

BlockX heeft bij ons Dynamics 365 for Sales geïmplementeerd. Dit biedt ons 1 centrale plek om leads, accounts, verkoopkansen en contacten bij te houden. Zo hoeven we niet elke keer de Excel sheets door te nemen, maar hebben we het allemaal bij elkaar! Dit biedt ons meer overzicht binnen Mavention. 
Ook kunnen we met de oplossing van BlockX beter inspelen op verkoopkansen, dit helpt ons bedrijf groeien. 

Daarnaast kunnen we nu makkelijker rapporteren naar ons management. Er is nu meer inzicht op bijvoorbeeld de verwachte omzet, de inspanning die is geleverd en op contacten” 

Dynamics 365 for Sales

”De samenwerking met BlockX was erg fijn!’

Kasia Razniak, Mavention

”Over de samenwerking met BlockX zijn we erg tevreden. Er werd goed geluisterd en BlockX hield het simpel, niet teveel ‘poespas’. Daarnaast is het bij BlockX zo dat als je een probleem hebt, je wordt geholpen. Al met al een goede en fijne samenwerking!”  

Blik op de toekomst

”De Dynamics 365 for Sales implementatie heeft ons al een hele stap vooruit gebracht. Maar verbeteringen zijn er altijd. Zo is BlockX alweer bezig met een nieuw project binnen Mavention. Samen met BlockX gaan we kijken hoe we binnen Mavention de marketingmodule van Dynamics 365 kunnen inzetten. Een mooi vooruitzicht!”  

Ook efficiënter werken middels slimme technologie? Wij helpen graag!

Vraag een demo aan