Waar zit de pijn in jouw bedrijf? Waarin wil jij groeien en hoe blijf jij bij de tijd? Met geoptimaliseerde bedrijfsprocessen, ondersteund door slimme technologie zonder wollige verhalen en onduidelijke kosten? Ons antwoord vonden wij in een aanpak van nu. Niet in een onnodige complexe software implementatie, maar in efficiënte Building Blocks. Blokken waarmee wij bouwen aan de toekomst. Bouw je mee?

5 voor 12

Het is vijf voor twaalf. De wereld is aan het veranderen. Dat wil ik wel van de daken schreeuwen. Het heeft namelijk invloed op mij, jou en jouw bedrijf. Meer en meer gaan we digitaal. Daarin moeten we mee. Stilstaan kan niet meer. Hoe zorg jij ervoor dat jouw bedrijf wendbaar blijft?

Technologie is niet genoeg

Wij richten Microsoft software in voor bedrijven op een vrij unieke manier. Wij doen niet alleen aan software bouwen, om dat vervolgens over de schutting te gooien. Want alleen technologie is niet leidend. De bedrijfskant is dat wel. Waar zit jouw pijn? Waar wil jij groeien, waar wil jij naartoe met jouw organisatie?

End-to-End

Strategieën om tot de juiste antwoorden te komen, stopten wij in blokjes; building Blockx. Zo bouwen wij met onze klanten aan hun toekomst. Blok voor blok en alleen daar waar nodig. Bij hen implementeren wij Microsoft software ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen. End to end, middels vier domeinen. Business, Technology, Functional en Adoption. Van sales tot aan het versturen van je factuur. Een aanpak die verder gaat dan techniek. Want dat durf ik, als IT-er best te zeggen; met alleen technologie kom je er niet meer.