Hoe klinkt je dit in de oren: een systeem zoekt, met één druk op de knop, voor jouw nieuwe project de ideale medewerkers. Medewerkers met aansluitende competenties en ruimte in hun agenda. Een kijkje in de toekomst? Welnee, deze software ligt reeds voor het grijpen. Toegankelijk en ook nog eens heel betaalbaar binnen de Dynamics 365 Project Service Automation Module.

De perfecte match

Hoe vlieg jij een nieuw project aan? Voor project X heb jij mensen nodig met competentie X. Hoe vind je die en hebben zij eigenlijk wel tijd? Loop je al je medewerkers af met de vraag of zij verstand hebben van en ruimte hebben voor deze nieuwe case? Of laat je een systeem het werk doen? De Dynamics 365 Project Service Automation Module biedt antwoord. Dit systeem loopt jouw hele pool van medewerkers af op zoek naar de perfecte match; in competenties en beschikbaarheid.

24/7 inzicht

Deze module biedt de projectmanager realtime inzicht in de planning van zijn project. 24/7 Heeft hij de mogelijkheid om de laatste stand van zaken in te zien. Hoe staat het met het gemaakte aantal uren en hoeveel geld zit er al in dit project? Medewerkers kunnen op hun beurt uren schrijven waar en wanneer zij dat willen. Op de laptop of direct na een klantafspraak via hun mobiel. De projectmanager krijgt daarvan direct bericht, keurt de uren goed of af en het nieuwe overzicht staat klaar. Alles in een mum van tijd.

Sla twee vliegen in één klap

Dit alles samen ontzorgt de projectmanager en biedt hem een meer geautomatiseerd overzicht en beter inzicht in de stand van zaken. De klant krijgt op zijn beurt met duidelijke regelmaat rapportages over de voortgang van het project. En dat leidt weer tot een betere klanttevredenheid. Twee vliegen in één klap!

Wil je meer weten over de Dynamics 365 Project Service Automation Module? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar.