Exite ICT en BlockX: samen sterker!

BlockX gaat samenwerken met Exite! Door een strategisch partnership met Exite aan te gaan, wordt focus aangebracht op datgene waarin beide organisaties excelleren: Exite en BlockX geven deskundig advies én het behalen van het maximale rendement uit ICT-oplossingen door slimme inzet ervan. Samen sterk om de beste digitale versie van organisaties neer te zetten die impact kunnen maken op de wereld van morgen.

De ICT-branche is enorm in beweging en dat vraagt om keuzes voor het langetermijnperspectief in relatie tot toekomstbestendigheid van organisaties. Het is voor BlockX niet vanzelfsprekend om hetzelfde te blijven doen in een markt waar seriematig en op grote schaal marktontwrichtingen plaatsvinden. Vandaar onze samenwerking met Exite.

Synergie uit strategisch partnership

Door met Exite op te trekken in een strategisch partnership wordt de bestaande disciplines van BlockX verrijkt met een Business Consultancy team en kan het complete technische ICT fundament worden geregeld zodat deze optimaal aansluit op de gerealiseerde business apps. Omgekeerd verrijkt BlockX de expertise van het Exite Business Consultancy team met disciplines op het gebied van procesoptimalisatie, applicatie-integratie en informatiemanagement. Als collectief ontstaan voor beide organisaties en haar klanten nieuwe kansen.

Om de definitie “samen sterker” kracht bij te zetten, nemen de consultants van BlockX intrek in het pand van Exite aan de Hengelosestraat 501 in Enschede. Dit gebeurt zodra de kabinetsmaatregelen rond beperking van verspreiding van het coronavirus zijn versoepeld.

Meer informatie over Exite vind je op www.exite.com

Van links naar rechts op de foto: Richard van Yperen (bestuurder BlockX), Robbie Mulders (Chief Exite Officer), Ronald Vehof (Chief Operating Officer Exite) en Rick Stevens (bestuurder BlockX).