Hoe staat het met jouw relatiebeheer? Werk jij nog steeds vanuit Excel en Outlook? Dan ben je niet de enige. Veel ondernemers durven de overstap naar een CRM-systeem (nog) niet aan. Ze denken dat dit een duur, lang en complex traject met zich meebrengt. Helaas is dat ook vaak zo. Wij bedachten daar iets op. De Dynamics 365 BlockX Sales Solution; slim, goedkoop en super simpel! Alles staat al in een paar uur.

Rommelrelatiebeheer

Onze oplossing maakten wij voor bedrijven die nog niet werken met een CRM-systeem, maar wel een start willen maken met relatiebeheer. De meesten van hen, misschien ook jij, zitten momenteel in een Excel-situatie. Ze voelen de pijn van het ‘rommelrelatiebeheer’. Sommige contacten staan in Excel, andere in Outlook en één algemeen overzicht? Dat is ver te zoeken.

Een bekend verhaal?

Wanneer een organisatie (snel) groeit, blijken contactgegevens en bijbehorende informatie op den duur vaak onvindbaar. In verschillende lijstjes worden deze gegevens en afspraken bijgehouden. Er is geen zicht op wat er speelt bij klanten en ook niet op welke collega zich waarmee bezighoudt. Vanzelfsprekend komt het dan helaas ook regelmatig voor dat afspraken vergeten worden en kansen over het hoofd gezien. Een bekend verhaal? Maak daar nu korte metten mee!

Op naar nieuwe kansen!

De Dynamics 365 BlockX Sales Solution biedt je één centrale plek voor jouw relatiebeheer. Deze oplossing is supersimpel in implementatie én gebruik. En biedt jou een integratie met Outlook. Daarmee staan al jouw contactgegevens, mails, agenda’s en documenten op één plek. Het biedt je inzicht in de stand van zaken en bovenal; inzicht in nieuwe kansen!

Wil je meer weten over de Dynamics 365 BlockX Sales Solution? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar!