Vind jij niet graag drie keer hetzelfde wiel uit, maar werk jij graag centraal? Verlang jij naar overzicht en inzicht? En ga jij voor efficiëntie? Wij ook. Waarom? Omdat het tijd en geld bespaart. Hoe wij dat doen? Enes Bircan vertelt.

Ga voor ontzorging

Wij werken met Office 365. Deze slimme software brengt tal van applicaties centraal bij elkaar op één platform. Mail, OneDrive, Sharepoint, CRM en meer zijn stuk voor stuk aan elkaar gekoppeld. Alles staat in verbinding, alles vormt één geheel. En dat altijd volgens de laatste updates. Zo werken wij voortdurend met de nieuwste versies. Schakelen is eenvoudig en werk verrichtten wij stukken efficiënter. Het ontzorgt ons van A tot Z.

Hardware is passé

Voorheen werkten wij met een server. Deze moesten we installeren, configureren en koppelen aan een exchangeomgeving. Veel werk, veel tijd, onderhoud en geld. Nu verloopt alles vanuit de cloud. Hardware is daarmee officieel passé. En veiligheid staat voorop, want al onze data bevindt zich veilig daar waar het niet kwijtraakt of gestolen wordt.

Houd het eenvoudig & goedkoop

Of dit alles duur is? Welnee, veel goedkoper zelfs, want installatie- en onderhoudskosten zijn voorgoed verleden tijd. Daarbij is de inrichting ook nog eens stukken eenvoudiger. Hoe dat verloopt? Je dient een aanvraag in voor Office 365 en de bijbehorende licentie, zet de omgeving op en voila: je hebt toegang. Niks geen installatiewerk; je omgeving staat er al, klaar voor de start!

Wil jij meer weten over Office 365 of centraal werken? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij staan voor jou klaar.