Open jij dagelijks je mailprogramma? Ongetwijfeld. Waarschijnlijk wel meer dan eens ook. Continue bekijken we onze mail. Op de computer en op onze telefoon. Waarom dan ook niet werken vanuit onze mail, moet Microsoft gedacht hebben. Met de Dynamics 365 App voor Outlook is dat nu mogelijk. Daarmee koppel je eenvoudig e-mails, contactpersonen en activiteiten aan Dynamics 365. En dat is pas echt efficiënt werken, zegt Richard Ludwig.

Niet langer werken op twee schermen

Dankzij een eenvoudige koppeling, leg je nu met een paar klikken in Outlook je nieuwe contacten en kansen vast in het Dynamics-CRM. Werken op twee schermen is daarmee voorgoed verleden tijd. Vanuit Outlook zet je eenvoudig tal van stappen, zonder daar een ander pakket voor te openen.

Jouw mailprogramma als vaste werkplek

Met één druk op de knop voeg je een interessant contactpersoon toe aan je database of een afspraak aan je agenda. Een verkoopkans schiet je in, zodat jouw collega’s van sales deze kunnen oppakken. Een order verwerk je direct vanuit je mailsysteem. En een klantprobleem? Dat koppel je direct aan de klantkaart zelf. Kortom; een hele mooie integratie tussen je mailprogramma en relatiesysteem.

Werken waar en wanneer jij wilt

En werk je onderweg? Ook dan werkt de app, gewoon op je telefoon. Daardoor hoef jij niet steeds achter je computer te zitten om simpele verkoopopdrachten aan te maken. En sprak je een interessant persoon op een beurs? Dan voeg je hem of haar, in de auto of de trein, meteen even toe aan jouw database. Eenvoudig en tijdbesparend.

Meer weten?

Neem contact met ons op!