Wil jij eenvoudiger voldoen aan alle kwaliteitseisen die wet- en regelgeving aan jouw processen stellen? En lijkt het je wel wat om met één druk op de knop te zien waar dit ‘m nog aan schort? Ons ook. Daarom werken wij nu, samen met een aantal van onze klanten, aan de ontwikkeling van een kwaliteitsmanagementsysteem in SharePoint. Dat belooft wat!

Wirwar van regels

Werk jij ook met producten of diensten die aan allerlei wettelijke eisen moeten voldoen? Dan weet je ook dat het juist doorlopen van de processen cruciaal is. De documenten moeten kloppen, aan NEN-normeringen moet worden voldaan en dan hebben we het nog niet eens over veiligheid en privacy. Kortom; knap ingewikkeld. Met ons kwaliteitsmanagementsysteem proberen wij daar nu inzicht in te verkrijgen. En ik kan je vast verklappen: we zijn goed op weg!

Kwaliteit voorop

Wij willen naar een meer geautomatiseerd proces, waarbij we eigenlijk alleen nog maar controleren. Op eisen, maar bijvoorbeeld ook op skills. Een medewerker heeft een bepaalde skill of niet. Heeft hij de skill niet, dan moet hij eerst getraind worden voordat hij deel mag nemen aan een bepaald proces. In ons kwaliteitsmanagementsysteem wordt dit nu inzichtelijk.

Van reactief naar proactief

Met het kwaliteitsmanagementsysteem bieden we ondernemers één heel groot voordeel. Zij zijn niet langer reactief, maar proactief aan het werk. Met één druk op de knop wordt inzichtelijk waar processen blijven steken, bijvoorbeeld omdat er niet aan een NEN-norm wordt voldaan of omdat een bepaalde medewerker nog niet aan bepaalde skills voldoet en training nodig heeft. Met dit systeem, valt de kwaliteit te waarborgen; een mooie stap vooruit!

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar!